Prikbord: 
De nieuwsbrief van November 2023 staat online. Hier vindt u belangrijke informatie betreffende leefgeld, bankkosten, en zorgverzekering omtrend de feestdagen.  
Klik hier om de nieuwsbrief direct te lezen
Succesvolle aanbesteding budgetbeheer Amsterdam, meer informatie.
AVG, wat betekent dit voor u? meer informatie.

Vacatures Purmerend

Vacature Administratief medewerker (28-36 uur)

Voor ons kantoor in Purmerend zoeken wij per heden een (ervaren) administratief medewerker.

Wat houdt het werk in?

Ontvangt tijdens het spreekuur telefoontjes en draagt zorg voor correct doorverbinden. Is daarin het visitekaartje voor de organisatie richting cliënten, verwijzers, begeleiders en derden.  Ontvangt bezoek en neemt post en pakketten aan. Draagt zorg voor verdeling van de post en digitaliseren daarvan, verzending van de uitgaande post en doorsturen van poststukken.

Handelt de binnengekomen algemene post af en beheert de nota mailbox en voert daaruit voortkomende werkzaamheden uit.

Ondersteunt de bewindvoerder en/of inkomensbeheerder administratief bij de uitvoering van hun werkzaamheden conform de algemene regels en richtlijnen voor bewind en inkomensbeheer. De administratief medewerker is belast met het verrichten van verificatie-, registratie- en verwerkingswerkzaamheden ter ondersteuning van de teams/medewerkers.

Vacature Budgetbeheerder (28-36 uur)

Voor ons kantoor in Purmerend zoeken wij per heden een budgetbeheerder.

Wat houdt het werk in?

Voor een project voor de gemeente Amsterdam zoeken we een budgetbeheerder die cliënten met schulden begeleid in hun traject naar en tijdens schuldhulpverlening. Dit gebeurt in afstemming met het buurtteam. Je bent verantwoordelijk voor een eigen caseload en verricht hiervoor alle financiële en administratieve handelingen. Je communiceert zelfstandig met instanties zoals schuldeisers, gemeenten, cliënten en zorgverleners. Je houdt regelmatig intake en voortgang gesprekken met cliënten op locatie in Amsterdam.

Vacature Financieel medewerker - bedrijfsvoering (24-28 uur)

Voor ons kantoor in Purmerend zoeken wij per heden een (ervaren) financieel medewerker ter ondersteuning van de interne financiële processen.

Wat houdt het werk in?

Humanitas Inkomensbeheer ondersteunt cliënten bij financiën, zorg en begeleiding in verschillende soorten dienstverlening. We bieden onder andere budgetbeheer en beschermingsbewind aan. In de functie van financieel medewerker ondersteunt u de senior financieel medewerker in financiële processen en administratie en verwerken van juridische documenten ten behoeve van cliënten.

Vacature Assistent Bewindvoerder (28-36 uur)

Voor ons kantoor in Purmerend zoeken wij per heden een assistent bewindvoerder.

Wat houdt het werk in?

Binnen een team draag je zorg voor een caseload en verricht hiervoor financiële, juridische, fiscale en administratieve handelingen. Je communiceert in opdracht van de bewindvoerder met instanties zoals rechtbanken, schuldeisers, gemeenten, cliënten en zorgverleners. 

Vacature Bewindvoerder (28-36 uur)

Voor ons kantoor in Purmerend zoeken wij per heden een (ervaren) bewindvoerder.

Wat houdt het werk in?

Je bent verantwoordelijk voor een eigen caseload en verricht hiervoor alle financiële, juridische, fiscale en administratieve handelingen. Je communiceert zelfstandig met instanties zoals rechtbanken, schuldeisers, gemeenten, cliënten en zorgverleners.