Inkomensbeheer

Wat is inkomensbeheer?
Inkomensbeheer is geschikt voor…

Beschermingsbewind

Wat betekent beschermingsbewind?
Wanneer een meerderjarige…

Mentorschap

Wat is mentorschap?
De mentor neemt beslissingen op…

Previous Next Play Pause
1 2 3

In deze nieuwsbrief vragen wij graag uw aandacht voor onderstaande punten:

Leefgeld feestdagen

Dit jaar vallen de feestdagen in het weekend. Dit betekent dat in principe uw leefgeld overgemaakt kan worden op de dagen dat u dit gewend bent. Maar om er zeker van te zijn dat u tijdens de feestdagen niet zonder leefgeld zit kan het zijn dat we het een dag eerder aan u overmaken. Krijgt u leefgeld op één van onderstaande data? Lees dan achter die datum wanneer het leefgeld vanaf de beheerrekening naar u wordt overgemaakt. Let op: dit is geen extra geld.

  • Vrijdag 24 december - het leefgeld wordt op donderdag 23 december naar uw rekening overgemaakt
  • Vrijdag 31 december - het leefgeld wordt op donderdag 30 december naar uw rekening overgemaakt

Het is afhankelijk bij welke bank u uw leefgeldrekening heeft wanneer het geld daadwerkelijk op uw rekening staat. De kans is groot dat het leefgeld eerder op uw rekening staat en u er dus langer mee moet doen.

Aanvragen extra leefgeld voor de feestdagen

Als u extra geld wilt aanvragen voor de feestdagen vragen wij u dit op tijd te doen. Het is afhankelijk van de ruimte in uw budget of u extra geld kunt ontvangen.

Zorgverzekering

Aan het einde van het jaar is het altijd goed om te bekijken of uw huidige zorgverzekering nog bij uw situatie past. Uiterlijk 31-12-2021 kunt u overstappen naar een andere verzekeringsmaat schappij en uiterlijk 31-01-2022 kunt u van pakket wisselen bij uw huidige verzekeraar. Laat u het ons tijdig weten indien u wenst over te stappen of uw verzekering wilt wijzigen?

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief of is iets onduidelijk voor u ? Neemt u dan contact op met uw contactpersoon. U kunt ons bereiken op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 09.00 12.00 uur op telefoonnummer: 0299 434310.

Bel ons0299 43 43 10MA-DO van 9 tot 12u
Stuur ons een e-mailhum-inkomensbeheer
Stuur correspondentiePostbus 141
1440 AC Purmerend