Inkomensbeheer

Wat is inkomensbeheer?
Inkomensbeheer is geschikt voor…

Beschermingsbewind

Wat betekent beschermingsbewind?
Wanneer een meerderjarige…

Mentorschap

Wat is mentorschap?
De mentor neemt beslissingen op…

Previous Next Play Pause
1 2 3

Prikbord: 
De nieuwsbrief van November 2023 staat online. Hier vindt u belangrijke informatie betreffende leefgeld, bankkosten, en zorgverzekering omtrend de feestdagen.  
Klik hier om de nieuwsbrief direct te lezen
Succesvolle aanbesteding budgetbeheer Amsterdam, meer informatie.
AVG, wat betekent dit voor u? meer informatie.

In deze nieuwsbrief vragen wij graag uw aandacht voor onderstaande punten:

Leefgeld feestdagen

Dit jaar vallen de feestdagen in het weekend. Dit betekent dat in principe uw leefgeld overgemaakt kan worden op de dagen dat u dit gewend bent. Maar om er zeker van te zijn dat u tijdens de feestdagen niet zonder leefgeld zit kan het zijn dat we het een dag eerder aan u overmaken. Krijgt u leefgeld op één van onderstaande data? Lees dan achter die datum wanneer het leefgeld vanaf de beheerrekening naar u wordt overgemaakt. Let op: dit is geen extra geld.

  • Vrijdag 24 december - het leefgeld wordt op donderdag 23 december naar uw rekening overgemaakt
  • Vrijdag 31 december - het leefgeld wordt op donderdag 30 december naar uw rekening overgemaakt

Het is afhankelijk bij welke bank u uw leefgeldrekening heeft wanneer het geld daadwerkelijk op uw rekening staat. De kans is groot dat het leefgeld eerder op uw rekening staat en u er dus langer mee moet doen.

Aanvragen extra leefgeld voor de feestdagen

Als u extra geld wilt aanvragen voor de feestdagen vragen wij u dit op tijd te doen. Het is afhankelijk van de ruimte in uw budget of u extra geld kunt ontvangen.

Zorgverzekering

Aan het einde van het jaar is het altijd goed om te bekijken of uw huidige zorgverzekering nog bij uw situatie past. Uiterlijk 31-12-2021 kunt u overstappen naar een andere verzekeringsmaat schappij en uiterlijk 31-01-2022 kunt u van pakket wisselen bij uw huidige verzekeraar. Laat u het ons tijdig weten indien u wenst over te stappen of uw verzekering wilt wijzigen?

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief of is iets onduidelijk voor u ? Neemt u dan contact op met uw contactpersoon. U kunt ons bereiken op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 09.00 12.00 uur op telefoonnummer: 0299 434310.

Bel ons0299 43 43 10MA-DO van 9 tot 12u
Stuur ons een e-mailhum-inkomensbeheer
Stuur correspondentiePostbus 141
1440 AC Purmerend