Inkomensbeheer

Wat is inkomensbeheer?
Inkomensbeheer is geschikt voor…

Beschermingsbewind

Wat betekent beschermingsbewind?
Wanneer een meerderjarige…

Mentorschap

Wat is mentorschap?
De mentor neemt beslissingen op…

Previous Next Play Pause
1 2 3
Vakantieperiode

De vakantieperiode komt er weer aan. Het is voor ons niet mogelijk om al onze cliënten persoonlijk te informeren wanneer de casemanager op vakantie is. U mag ervan uitgaan dat tijdens de afwezigheid van uw casemanager er voldoende vervanging is en dat alle e-mails, post en lopende zaken afgehandeld worden. De afhandeling van uw e-mails en brieven kan iets langer duren dan dat u gewend bent.

Om verwarring te voorkomen graag uw achternaam vermelden in de brieven en e-mails. De vervangende casemanager is niet op de hoogte van uw voornaam.

Verlies of vervanging van bankpassen

Als u de bankpas van uw leefgeldrekening verliest of als deze wordt geblokkeerd, is het belangrijk dat u dit aan ons doorgeeft. Wij merken soms dat u of uw begeleider zelf contact opneemt met de bank. De bank mag dan niets doen omdat wij als bewindvoerder verantwoordelijk zijn.

Wij verzoeken u contact op te nemen met Humanitas bij verlies, diefstal, blokkeren of beschadiging van uw bankpas. Wij nemen contact op met de betreffende bank en vragen voor u een nieuwe bankpas of pincode aan (dit geldt alleen voor cliënten die door de rechtbank onder bewind zijn gesteld).

2Look

Begin dit jaar hebben wij u laten weten dat het mogelijk is om via internet bij ons programma 2Work uw gegevens via 2Look in te zien. Via een aanmeldnaam en een wachtwoord (deze gegevens worden alleen aan u gegeven) kunt u in uw dossier bij ons de volgende gegevens inzien:

  • het budgetplan (uw inkomsten en uw vaste uitgaven)
  • een overzicht van de vaste uitgaven die wij voor u doen (periodieke uitgaven)
  • de bankafschriften van uw beheerrekening bij ons
  • (eventueel) uw schuldenoverzicht

Om gebruik te kunnen maken van 2Look heeft u internet en e-mail nodig. U kunt per e-mail bij uw eigen casemanager aangeven dat u 2Look wilt gaan gebruiken. Uw casemanager geeft u dan een aanmeldnaam en een wachtwoord.

Als u gebruik maakt van 2Look zult u geen overzicht meer krijgen van de bankposten per e-mail of post. Het voordeel van dit inkijkprogramma is dat u zelf uw gegevens kunt inzien wanneer u dat wilt. U kunt kijken of uw betalingen gedaan zijn en hoe uw maandbudget er uitziet.

Bel ons053 711 29 29MA-DO van 9 tot 12u
Stuur ons een e-mailInkomensbeheer Twente
Stuur correspondentiePostbus 40008
7504 RA Enschede